Palvelut

Julkisten tilojen kalusteet

Meiltä saat kaikki kalusteet juuri sellaisena miten ne on suunniteltu. Pystymme tuottamaan sekä monimutkaisia, uniikkeja ratkaisuja että suurempia sarjoja, joissa laatu on erittäin korkea.

Valmistamme mm.

– Kiintokalusteet

– Säilytyskalusteet

– Neuvottelupöydät

– Sohvat

– Erikoiskalusteet

Projektinjohto

Me Valgomerillä ymmärrämme mitä onnistunut projekti merkitsee asiakkaalle. Kun asiat sujuvat niin kuin on sovittu ja mahdolliset muutokset hoidetaan nopeasti ja ammattitaidolla, on lopputulos paras mahdollinen. Hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet aina kustannustehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Palvelut
Palvelut

Asennuspalvelu

Toimitamme valmistamamme kalusteet asennettuna. Asennuspalvelumme hoitaa tarkistusmittaukset ennen kalusteiden tilaamista, jolloin vältytään mitoitusvirheiltä.

Asennamme kalusteet aina toimintavalmiiksi sekä säädämme ja tarkastamme kalusteiden toimivuuden ennen luovutusta. Joskus hyvästä suunnittelusta ja tarkistuksesta huolimatta joudutaan kalusteita muokkaamaan asennusvaiheessa. Käytössämme on kaikki nykyaikaiset välineet, joilla saamme tehtyä muutokset paikanpäällä. Tämä säästää huomattavasti kustannuksia.

Suunnittelupalvelut

Toimivat kalusteet saadaan aikaiseksi hyvällä suunnittelulla! Meiltä saat tarvittaessa tukea teknisissä ja toiminnallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, joten tarvittaessa voimme yhdistää myös suunnittelupalvelun kokonaisprojektiin.

Palvelut